miercuri, 2 decembrie 2009

Un an de Cloud Factory


Acest sfarsit de saptamana e plin de evenimente pentru noi. Vineri vom fi alaturi de Cloud Factory, la un an de la infiintare , in acelasi loc unde s-a lansat, la subsolul Casei Artelor , str. Pacha nr 8, langa Java Caffe in zilele de 4, 5, 6, intre orele 12:00-19:00.
Va fi o expozitie de obiecte lucrate manual in cadrul evenimentului „Unu” cu creatii: Amima, Kimiru Bijoux, Mu-sai, Tomatodrag, Multe chestii, Beggar, Degete Murdare, Dellines, AlinaArt, mAnca, Eszter, Banana, mARTin, Livia Coloji, Zaza, Szabo Maria, Sity Design, Anido, My curly world, Mihaela Cretescu, Elena Mazare, Adelina Balut.
Vor avea loc ateliere deschise pe teme ecologice: Atelier de crosetat caciuli cu Mihaela; Atelier de reciclare a pungilor de plastic cu Nada, doar pentru cei responsabili; Atelier de manufacturat pungi din hartie refolosita cu Cristina; Atelierul de colaj cu Livia;
Vor avea loc si prezentari de creatie vestimentara ale creatoarelor: Mihaela Cretescu, Elena Mazare si Adelina Balut si expozitii de: Desen de Manuela Marchis, gravura de Aurelia Anghel si expozitie de fotografie a invitatilor de la Foto Vest.

Asadar, ne vedem pe acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu