miercuri, 6 ianuarie 2010

Ce vei face diferit in 2010?


Inceputul unui  nou an vine de obicei o lista de rezolutii referitoare la ce vom face in lunile ce urmeaza. Voi manca mai sanatos, voi face mai multe exercitii, voi zambi mai des sau imi voi tine prietenii mai aproape etc. Fiecare isi stabileste propria lista, de care se tine cum poate...sau nu se tine deloc :d. Entuziasmul e o stare care poate sa se topeasca o data cu zapezile de peste an...
Asa ca nu ma mai complic. Stiu ce ar cuprinde lista ideala: sa avem cate un client pentru fiecare zi a anului (ok, poate am sari peste sambete si duminici :) ), sa avem timp sa punem in aplicare idei noi si zapacite, sa terminam cele nspe mii de proiecte incepute si abandonate (temporar) prin cutii, sa interactionam mai mult cu oamenii, participand la targuri, sa...,sa...., sa...., si tot asa.
Dar in loc de rezolutii, am o intrebare la care meditez si de la care sa pornesc:

Ce voi face diferit in 2010?
(Pana acum, mi-am schimbat freza...un pas mic pentru omenire, unul mare pentru mine...:P )

Dar tu?


3 comentarii:

  1. hmmm....eu personal as vrea sa am rabdare.ca sa invat lucruri noi,ca sa nu supar asa de multi oameni,ca sa ma port mai frumos.

    plus inca alte x chestii,pe care nu le mai insir :))

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte faina prioritate ti-ai ales! in ziua de azi ne purtam de parca am fi in permanenta fugariti, de parca n-am avea timp nici sa respiram...
    daca vrei, am o carte destul de reusita despre cum sa nu mai fim sclavii timpului, ci sa ne bucuram de fiecare clipa- ti-o pot trimite pe email. doar da un semn :)

    R.

    RăspundețiȘtergere