joi, 18 februarie 2010

Cercei Pentru Voi (si nu numai)

Piata de handmade mi se pare tot mai incarcata de cercei si cercelusi- o fi pasiunea d-nelor si d-relor, o fi pasiunea artizanilor...nu stiu.  Cert e ca de multe ori ma plictisesc de valul de monotonie care pluteste printre panouri. Creativitatea n-are voie sa vegeteze! Daca cerceii  lucrati manual sunt asa, ce sa le mai cerem produselor de serie?
Dar mai gasim uneori si unii tare simpli si reconfortanti.
preturi: 6-10 ron
 
Sunt draguti foc si sunt realizati de tinerii cu dizabilitati  intelectuale de la Fundatia Pentru Voi. Acestia au sansa unui loc de munca unde presteaza servicii pe masura abilitatilor lor (intr-o societate care le acorda prea putine sanse de a dovedi ca sunt la fel de capabili si de valorosi ca oricare dintre noi).
Ce poate fi mai fain decat sa faci un gest util si sa porti un lucru placut? Pentru noi, achizitionarea unei perechi de cercei poate fi un simplu moft, pentru ei,  banutii obtinuti din vanzari sunt chiar folositori. 
Fundatia si-a deschis si magazin online de unde putem achizitiona cercei, felicitari, lumanari si chiar painici produse in Unitatea de Munca Protejata.AICI este magazinul online puteti rasfoi si comanda produsele.
Sa ne auzim cu bine!

p.s. N-or fi unicat, dar ultimii de jos ii rezerv pentru mine :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu