duminică, 19 septembrie 2010

O ofertă roz la propriu

Vă spuneam deunăzi de Camarila culturală care a oferit la Festivalul Plai o alternativă de văzut viața în roz. Tabloul general arăta cam așa iar instrumentul principal erau ochelarii manufacturați la fața locului.
 1. scaunul, 2. Ana (Cloud Factory), 3. anonim care vedea viața în roz, 4. d-nele de la Camarila

Oferta de care vă spun este valabilă pe Freecycle Timișoara și este vorba de scaunul roz, înzestrat probabil nu cu puteri magice dar sigur cu energia pozitivă a celor care s-au perindat pe el la festivalul Plai.
Pentru cei care nu știu, pe grupul Freecycle se poate înscrie oricine care dorește să ofere lucrurile pe care nu le mai folosește, în mod absolut gratuit și în spirit ecologic (e un grup care promovează reutilizarea obiectelor).
Și -tot în spirit ecologic- mai trebuie menționat că Fabrica de Nori a avut niște ateliere tare drăguțe (în condițiile în care la Festivalul Plai de obicei nu te poți hotărî la care cort să te oprești și la care atelier să participi mai întâi) : au pictat plase textile, au confecționat păpuși din resturi de materiale și insigne din capace și dopuri. Creativitate și voie-bună!
 1.plase pictate, 2. păpuși textile, 3. zona de chill, 4. insigne din materiale reciclate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu