luni, 14 martie 2011

De ce ILoveHandmade.ro?

sursa foto:sxc.hu
Pentru că handmade nu este un termen cunoscut/agreat de toți, folosim de multe ori înlocuitorul "lucru manual".
Însă handmade astăzi este mai mult decât orele de lucru manual de la școală, este vorba de pasiune și amprentă personală, alături de promovare publică. Iar aici intervin site-uri precum ILoveHandmade.ro.
În ultimul timp, grație unor oameni precum cei care cresc mare proiectul ILoveHandmade.ro, tot mai mulți români au început să înțeleagă că "handmade" înseamnă "făcut de mână", într-un sens modern. Aruncați și voi o privire și veți descoperi mai multe din lumea pasionaților de meștereală.
Site-ul ILoveHandmade, cu care am avut ocazia să colaborez deja în câteva randuri și pe care îl vizitez destul de frecvent, intermediază o interacțiune între publicul larg și artizani, între companii multinaționale și artizani independenți.
Pentru mine site-ul reprezintă un loc de întâlnire cu alți pasionați. Datorită activității lor- promovarea artizanilor, articole și tutoriale, târguri și concursuri- începe să se audă tot mai des despre handmade, iar expresia “făcut de mână” capătă o conotație actuală.

***
Postare sponsorizată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu