duminică, 1 mai 2011

Flori pentru o mireasă de mai

Pentru că a început sezonul nunților, nu puteam lipsi nici eu din peisaj cu niște creații noi, așa că vă prezint floricelele pentru o miresică de mai.
Prietena mea este mai nonconformistă și o să-și oficieze nunta în natură, pe o pajiște. Culorile predominante vor fi ivory (fildeș), galben și mov (ca o adevărată timișoreancă, nu putea lăsa culoarea lui Poli pe dinafară :) ). Florile, aranjamentele, vestimentația sunt gândite să dea un aer de lejeritate și de natural, fără pompă și rigiditate.
Balerini croșetați, achiziționați (la un preț normal) dintr-un magazin online, cărora li s-au înlocuit panglicile de legat pe gleznă cu unele noi din satin violet și flori de organza detașabile (se prind cu capse). După nuntă ei mai pot fi purtați, fie în această combinație de culori, fie facem accesorii noi :) et voila! 2 în 1, și eco(nomic și logic).
 Abia aștept să vă arăt și bolero-ul de organza galbenă, cu flori și dantelă (după nuntă).

Pentru nașe, flori de purtat la încheietura mâinii, au fost prevăzute cu elastic, pot fi purtate și cu alte ocazii ca accesorii de păr.
Dacă aveți și voi nevoie de accesorii deosebite, nemaivăzute și nemaiauzite, fie pentru nuntă, fie pentru altceva, nu ezitați să ne trimiteți un email. Rugămintea mea este să o faceți până în luna iunie, când începe pentru mine o perioadă aglomerată.

Un comentariu:

  1. Ce idee frumoasa Ralu. Culoarea este superba!!!
    Te-ai gandit la de toate; si la frumusete si la utilitate.
    Te mai poti misca de burtica?

    RăspundețiȘtergere